martes, 5 de enero de 2010

FER L'AMOR DINS L'ESGLÈSIA ES PAGA BEN CAR.

Cessat un policia alemany per fer l'amor dins l'església durant la missa de Cap d'Any

Berlín.- Un policia de la regió alemanya de Baviera, la identitat del qual no ha estat facilitada, ha estat suspès després de ser sorprès quan feia l'amor amb una dona durant la missa de Cap d'Any.

Un portaveu de la policia bavaresa ha anunciat avui la suspensió de l'agent de 26 anys que va ser sorprès quan es desfogava sexualment amb una amiga al cor de la parròquia barroca de la petita localitat bavaresa de Rennertshofen.

Una dona que va pujar fins al cor va enxampar la parella després que els 25 feligresos que assistien a l'ofici religiós escoltessin uns incessants i inequívocs gemecs de plaer procedents de les altures de l'església.

Malgrat que la parella va abandonar corrents el temple, l'agent va poder ser reconegut per diversos testimonis, mentre que la seva acompanyant femenina no ha estat identificada, ja que es va cobrir la cara amb una caputxa.

Nikolaus Maier, rector de l'església de Rennertshofen, ha presentat una denúncia per "alteració d'un ofici religiós" i ha condemnat posteriorment en un sermó "com és de lamentable que algú perdi les maneres fins a arribar a aquest punt"

6 comentarios:

  1. i jo pens, l'esglèsia hauria d'estar d'acord amb fer l'amor i no la guerra, o no?? i dic jo si fossin enxampats a un pub això no hagués passat mai, i si els posava calent la situació de desfogar-se a l'esglèsia, que millor lloc que la zona de Déu per concebir una criatura o no?

    ResponderEliminar
  2. De més verdes n'han madurades. Que vol dir que de més grosses se 'han vistes.

    ResponderEliminar
  3. Idò, a passar-ho bé! Encara que les esglèsies són molt fredes, no? grrrrrrrrrrr

    ResponderEliminar
  4. Antònia ja tens raó ja..ufffffff quin fred que m'ha entrat ara mateix.

    ResponderEliminar
  5. Ho trob una mica rigorós, però suposem que sigui readmès.

    ResponderEliminar