domingo, 3 de enero de 2010

Els reis de l'Orient.

Aquesta és una reflexió que vaig provocar amb infants de 5 anys, punyeteros, i molt pillastres, i ara us en cont la història que és ben bonica.
Alumne qualsevol - Profe, els reis de l'Orient duen moltes coses, i per a tu també?
Profe- Per a mi també, supòs que sí, i per què em preguntes aquestes cosetes alumne x?
Alumne qualsevol- Per què nosaltres hem escrit la carta però tu no profe.
Profe- Ostres és veritat, m'ajudes a escriure la meva carta als reis mags¿?
Alumne qualsevol- Sí, però jo no sé escriure tant com tu profe.
Profe- doncs entre tots l'escriurem a la pissarra.

Va anar així de bé, escrivirem la carta entre tots a la pissarra, i no tenien més preocupació que que demanaria jo als meus reis de l'Orient.
Una altra preocupació fou que un infant amb digué, que si venien els reis a peu o amb cotxe, i ells sols varen reflexionar que podrien arribar aquest any pel carril bici, així estalviarien benzina, i sobretot no hi hauria contaminació mentre venien, serien uns reis ben naturals, com han de ser.
I jo propòs a la senyora Aina Calvo, enlloc de seguir enganant als infants que arriben els reis en vaixell o amb avió¿? perquè no els feim venir pel carril bici amb bicicletes llogades i així estalviam de tot i més¿? seria una forma de fer veure als infants que encara que venguin carregats poden seguir estalviant pedalejant i fent exercici físic que tanta falta ens fa a tots.
Bon debat a les escoles, els reis que segueixen essent màgics, perquè la magia no s'ha de perdre mai, però també que facin alguna cosa pel medi ambient i venguin a peu o amb bicicleta, no està malament no? uns dinerets que s'estalvia l'ajuntament de Palma.

8 comentarios:

  1. quins bons alumnes que tenc, per tot on vagi hi ha bons infants.

    ResponderEliminar
  2. Petits els infants, i saps què ho són de bons minyons! Idò és veritat que estaria molt bé pel medi ambient que els reis arribassin amb bicicleta, però llavors, com contes als nins que vénen d'Orient si hi ha aigua pel mig? A més, perdria espectacularitat..."Que siga la fiesta...". Que vénguin com vulguin però...amb regalsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!

    ResponderEliminar
  3. jajaajjajajajaj idò si que si que que vénguin de l'Orient i duguin regals a la gent, petits i grans...però que és bonic el meu conte eh?

    ResponderEliminar
  4. No et passis, que damunt una bicicleta hi caben pocs regals...

    ResponderEliminar
  5. M´encanta la inocència dels petits...quina pena perdre-la en fer te gran.
    Ànims amb el blog. Petonets

    ResponderEliminar
  6. Oleeee gracies Carme.Salutacions guapaaaa

    ResponderEliminar
  7. Hehehe! Els reis mags poden anar en bicicleta amb un bon remolc ple de regals. La bicicleta pot dur una bateria petita de recàrrega elèctrica per ajudar al pedaleig

    ResponderEliminar
  8. Pere molt original el q has aportat molt molt

    ResponderEliminar